06 155 96 028 Capelle aan den IJssel"Een beeld zegt meer dan duizend woorden"
 
 
Bruidsfotografie-SoWoW >> Bruidsfotografie >> Bruidsfotografie Rotterdam Martijn en Maja

Bruiloft in Rotterdam van Martijn en Maja

aug.
21
2013
Martijn_Maja.jpg

Martijn en Maja trouwden op 21 augustus 2013 in het stadhuis in Rotterdam.

We hadden 's ochtends om 8.30 uur afgesproken voor het stadhuis in het centrum van Rotterdam. Ik was hier al iets vroeger aanwezig, zodat ik wat sfeerfoto's van de omgeving kon maken en natuurlijk het aankomende bruidspaar direct kon fotograferen.

Martijn en Maja zijn geen standaard bruidspaar en zij wilden dan ook geen traditioneel huwelijk. Maja droeg een prachtig, navy blauw jurkje met hoge hakken met rode accenten. De thema kleuren waren dan ook rood en blauw en het pak van Martijn kleurde hier prachtig bij. 

De ceremonie was kort maar krachtig en voor mij best even rennen, maar alle hoogtepunten staan mooi op de foto. Na de ceremonie hebben we eerst een paar groepsfoto's gemaakt in het stadhuis en in de binnentuin van het stadhuis in Rotterdam. Daarna zijn we doorgereden naar de Kralingse plas voor de fotoshoot van het kersverse bruidspaar.

Wat was het een geweldige dag met prachtig weer. Het was gelukkig erg rustig bij de plas, zodat we geen last hadden van andere mensen in beeld. Ik heb veel verschillende foto's van het bruidspaar gemaakt, van romantisch en sereen tot grappig en ludiek. 

Martijn en Maja zijn echt een ontzettend leuk stel en ik heb genoten om hun bruiloft te mogen fotograferen. Ik wens hen een lang en gelukkig huwelijk toe!

Accessoires
 
 
Bruidsfotografie- SoWoW is onderdeel van ©SoWoW